[concept-s] AKTUALNOSTI: ponudbe, novosti in usluge v januarju 2021

Danes Vam predstavljamo naše [concept-s] aktualnosti za januar 2021, ki vključujejo številne informacije o naših inovacijah, trenutnih ponudbah in naših uslugah. Uživajte v raziskovanju!

Za naročila in dodatne informacije nas lahko kontaktirate na +385-12409-209 ali preko e-maila na naslovih concept-s@zg.t-com.hr in ksenija@concept-s.hr!

[concept-s] ZNIŽANJE:
Kupite takoj online in si zagotovite 10% dodatnega popusta!

Izkoristite našo posebno ponudbo in si zagotovite dodatnih 10% popusta za registrirana naročila v naši online trgovini s kodo WA2021CS.
Koda za popust velja do 1. maja 2021. leta (*razen pri ostalih popustih in posebnih ponudbah).

NEPOSREDNO DO NAŠE ONLINE TRGOVINE

[concept-s] ZNIŽANJE:
30% POPUST NA PREZENTERJE ZA VAŠO KOLEKCIJO OČAL!

Ponujamo Vam stojala različnih kapacitet in različic opreme za notranjo in zunanjo uporabo. Za Vas imamo posebne prezenterje za sončna, športna in dioptrijska očala, kot tudi za etuije in ostale dodatke.

A si želite razširiti vaše prezentacijsko območje? Izkoristite to priložnost!
Da bi Vam izbiro olajšali, smo sestavili seznam najboljših prezenterjev ob 30% popustu.

NEPOSREDNO DO NAŠE ONLINE TRGOVINE

[concept-s] NOVOSTI:
Naši novi čistilci zraka z velikim pretokom zraka!

Naši novi čistilci zraka čistijo zrak v prostorih tako, da iz njega odstranjujejo nalezljive aerosole, viruse, bakterije, klice in alergene. Kontaminiran zrak se v napravo vsesa, kjer se prečisti s pomočjo izredno učinkovitih UVC LED luči in HEPA filtrov z aktivnim ogljikom, nato pa ga po čiščenju ponovno sprošča nazaj v prostor.

Prečiščevalci zraka zmanjšujejo nasičenost sobnega zraka z nalezljivimi aerosoli in na ta način zmanjšujejo možnost okužbe z le-temi. Zaradi tega so idealni za poslovne prostore, ordinacije, prostore za sestanke, učilnice, skupne jedilnice, čakalnice in za še za vse ostale prostore, kjer se zamenja večje število različnih ljudi.

INFORMACIJE IN ONLINE TRGOVINA  

[concept-s] NOVOSTI:
Naš Glavni Katalog 2020/2021 za optike!

Ne glede na to ali iščete rešitve za Vaše izložbe, prezentacije na stenah, nasvete ali usluge oziroma če potrebujete individualne sisteme za opremljanje, Shop-in-shop sisteme, samostoječe ali namizne prezenterje, okrasna stojala očal ali ogledala –pri [concept-s] boste našli vse za Vaš uspešen poslovni nastop!

Z zadovoljstvom Vam danes predstavljamo naš novi GLAVNI KATALOG 2020/2021: [concept-s] je sinonim za visokokvalitetno, kreativno opremljanje trgovin že več kot 30 let in je eno od vodilnih mednarodnih podjetij v optični industriji.

Z veseljem Vam bomo poslali naš novi katalog v papirnati obliki in Vam tudi osebno svetovali – vse kar potrebujemo je kratko sporočilce na telefonsko številko  +385 (1) 2409-209 ali pa preko e-maila na concept-s@zg.t-com.hr ali ksenija@concept-s.hr.

DIREKTNO NA E KATALOG

[concept-s] USLUGA:
Individualni koncepti trgovin za uspešno poslovanje
!

Ponujamo individualne koncepte trgovin kateri se lahko prilagodijo katerikoli zahtevi in proračunu. Z našimi elementi opremljanja se lahko izvrši tako delna kot tudi kompletna renovacija poslovnih prostorov.

Modularno pohištvo ima bistvene prednosti v primerjavi s pohištvom, ki je izdelano po meri in fiksno nameščeno, saj se lahko tako uporabljajo različni koncepti trgovin – od cenovno dostopnih do ekskluzivnih.

Z veseljem Vam ponujamo našo uslugo planiranja kjer lahko skupaj z vami ustvarimo edinstveni koncept trgovine!

INFORMACIJE IN KONTAKT

Delovni čas poslovalnice na Kovinski 12, 10000 Zagreb, Hrvaška:
Ponedeljek – petek: 9:00 – 18:00
Sobota: na zahtevo
Dogovorite sestanek:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 
concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr