Concept-s: Horizontalna prezentacija

Že 25 let velja Concept-s  kot sinonim za visokokvalitetno in kreativno ureditev trgovin in uživa svetovno prepoznavnost. Inteligentni produkt  ter eleganten dizajn skupaj tvorita sinergijo stila in funkcionalnosti…K naši horizontalni prezentaciji je možno postaviti še različne fleksibilne montažne elementne. Kot po navadi se lahko naši sistemi hitro in brez napora preuredijo in tako dajejo vašem prostoru vedno nov videz.

Pošiljamo vam tudi montažne načrte za lažje sestavljanje!

 

horizontalna-1

Horizontalna prezentacija [concept-s]

horizontalna-2

LINEAR

Veliko kombinacij prezentacije

Osnova sistema LINEARje aluminijski nosilec, ki je vodoravno vgrajen na leseno ali akrlino podlago. Vzdolž profila se lahko postavijo različni fleksibilni montažni elementi. Tako, kot pri naših ostalih sistemih, boste lahko vaše stensko stojalo hitro in brez napora preurejali, tako da ima lahko vaš prodajni prostor v kateremkoli trenutku nov izgled.

Več informacij

horizontalna-3

LINEAR LED

Odspodaj vgrajena LED razsvetljava

Naše nove LINEAR LED police so elegantno dizajnirane in imajo nizko višino instalacije z vidno svetlobo na sprednjem robu. Prav tako imajo vgrajeno LED razsvetljavo na spodnji stranici, ki osvetljuje predmete pod polico in jih tako imenitno poudarja. Ampak osvetlitev ni edina funkcija naših filigranskih polic: V policah so tudi nevidni magneti, kateri  omogočajo fleksibilno in urejeno postavljanje pripadajočih nosilcev za očala  in s tem omogočajo preglednejšo predstavitev.

Več informacij

horizontalna-4

LINEAR STRIPE

Premišljen sistem polic

Naše nove LINEAR STRIPE police za LINEAR Profil vas očarajo s svojim elegantnim dizajnom. S spodnje strani imate vgrajeno LED osvetlitev, ki optimalno osvetljuje ter poudarja vse predmete, ki se nahajajo pod njo.

Zaradi satinirane površine police se osvetlitev enakomerno porazdeli in s tem poudarja kiparski karakter  te prezentacije in tako optimalno prikaže prodajno blago.

Več informacij

horizontalna-5

PUR 2

Kombinacije pri opremljanju

Sistem PUR 2 is s svojim elegantnim in sodobnim dizajnom zagotavlja enostavno integracijo v različne trgovine in vzdušja. Osnovni element je filigranska oblika palice, na katero se s pomočjo plastičnega adapterja enostavno montirajo zaželene komponente sistema.

Zaradi tega je  PUR 2 tudi cenovno ugoden za urejanje razstavnega prostora in se lahko z le malo truda prilagodi v kateremkoli trenutku.

Več informacij

horizontalna-6

SLIDE

Zaščita od kraje in praha

Z SLIDE-om bodo očala in drugi modni dodatki učinkovito razstavljeni, vendar bodo ob istem času tudi zaščiteni pred krajom in tudi pred prahom. Finta je namreč taka, da se pri odklepanju sistema sprosti le želeni nosilec očal, medtem ko ostali nosilci ostajajo zaščiteni. Dimenzije SLIDE-a se lahko prilagodijo vašim  individualnim potrebam. Lahko pa vaše blago predstavite v pravi luči s pomočjo sistema GLOW za osvetljevanje.

Več informacij

horizontalna-7

B-TWEEN

Neštete  možnosti oblikovanja na 3 ravneg

B-TWEEN je sistem urejanja trgovine z vgrajeno LED razsvetljavo v ozadju, ki sluši za inovativno razstavljanje blaga! V celotni širini sistema se lahko na zgornji ali spodnji strani vstavijo še različni elementi.

Tudi medprostor se lahko optimalno izkoristi: vanj lahko umestimo še dodatne razstavne elemente. Tako imamo na izbiro neštete kombinacije za oblikovanje vašega prodajnega prostora odvisno od zahtev in osebnega stila.

Več informacij


RAZSTAVNI PROSTOR

showroom

Prisrčno Vas vabimo na obisk!

Naš delovni čas:
Ponedeljek – Petek 8-17 h
Sobota po dogovoru

Tel: (+385) 01/2409-209
Prosimo Vas, da se pred prihodom dogovorite za termin.

Privlačna ponudba z do 40% popusta!

⇒VEČ INFORMACIJ

SEJMI 2017/2018

concept opti16 sajmovi

silmo Paris 2017
06.10. – 09.10.2017
Pav. 6 # C 002  Paris Nord Villepinte

opti Munich 2018
12.01. – 14.01.2018
Pav. C3 Štand 128

mido Milan 2018
24.02.-26.02.2018

⇒VEČ INFORMACIJ

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr