Concept-s: Hvala, ker ste se nam pridružili na MIDO 2017!

Še ena nepozabna izkušnja in velik uspeh Concept-s tima na sejmu MIDO 2017… Ekipa Concept-s se vam zahvaljuje, da ste obiskali našo stojnico na MIDO 2017 v Milanu. Zahvaljujoč strankam, kot ste Vi, je bila naša udeležba na sejmu odlična izkušnja. Izjemen uspeh Concept-s je posledica visokokakovostnega dizajna in prefinjenih izdelkov. Optimalna promocija prodaje in varen prikaz blaga sta za nas zelo pomembna! Poleg funkcionalnih meril in vidikov ureditve notranjih prostorov, vedno upoštevamo tudi marketinške vidike. Na voljo smo Vam za nadaljnja vprašanja in veselimo se sodelovanja z Vami!

TRENDI UREDITVE TRGOVIN S CONCEPT-S

Posamezno načrtovanje trgovin s concept-s

Zaradi prefinjenih predstavitvenih modulov in elementov vgradnje, so prednosti concept-s kratek čas načrtovanja in izdelave, stroškovno učinkovita izvedba in transparentne cene. Oblika, kakovost in funkcionalnost ustrezajo najvišjim zahtevam.
hvala-ind-planiranjePonujamo modularne trgovinske koncepte, ki jih lahko prilagodimo vsem zahtevam in proračunom. Z našimi moduli se lahko opravijo delne ali pa celostne preureditve…
⇒VEČ INFORMACIJ

SWING & DEPOT VRATA

SWING IN DEPOT VRATA so neverjetna, ko gre za varčevanje prostora. Poleg tega kombinirajo prostor za shranjevanje in elegantno predstavitev očal. Površina trgovine je dragocena, zato je treba vsak prostor kar se da najbolje izkoristiti. Shrambeni prostor imate lahko kje ob strani ali pa ga odpirate s pomočjo vrat, kar vam hkrati omogoča dostop in predstavitev izdelkov.

swing-i-depot-vrata
Z različnimi frontalnimi deli in opremo SWING I DEPOT so vrata izredno variabilna in se lahko optimalno prilagodijo prostorskim razmeram in Vašim idejam.
⇒VEČ INFORMACIJ

Stenske police z LED osvetlitvijo

Z dodatkom manjših detajlov se nakupovanje v Vaši trgovini lahko prevesi v edinstveno izkušnjo in poveča prodajo. Z našimi inovativnimi moduli LED in sistemi za urejanje trgovin, kot je LINEAR STRIPE, ustvarite najboljše ozadje za izjemno predstavitev izdelkov v impresivnem ambientu.

hvala-zidni-prezenter
S kombiniranjem polic in predstavitvenih stojal za očala lahko ustvarite prefinjeno in elegantno rešitev ter pokažete izdelke na privlačen način.

Samostoječa stojala

Naša samostoječa stojala vam omogočajo hitro in enostavno razširitev razstavnega prostora. To bo povečalo število razstavljenih okvirjev. Stojala lahko postavite kamor želite in tako fleksibilno oblikujete notranji prostor. Naša linija izdelkov vključuje različne verzije za različne zahteve.

stojeci-prezenteri
Poleg različnih dimenzij in variant opreme nudimo tudi posebna stojala za sončna očala. Ta so opremljena z osvetlitvijo, ki odlično poudari barvo sončnih očal.

Shopdesign 2.0 – Interaktivni trgovinski koncepti

concept-s vam predstavlja naslednjo generacijo interaktivnih stojal in trgovinskih konceptov, ki ponujajo optimalno predstavitev blaga z vsemi informacijami o izdelku in upravljanjem z njimi preko tabličnih računalnikov in pametnih telefonov.

shopdesign-2-0
V času visoke konkurence in rasti spletne trgovine vam ponujamo popolno rešitev za uspešno povezovanje lokalne trgovine in informacij, ki so vse bolj dostopne na spletu.

⇒VEČ INFORMACIJ


RAZSTAVNI PROSTOR

showroomVljudno vas vabimo, da nas obiščete!

Delovni čas:
Ponedeljek – Petek 8-17 h
Sobota po dogovoru

Tel: (+385) 01/2409-209 
Pred prihodom se prej naročite!

Odlične ponudbe z do 40% popustom!

⇒VEČ INFORMACIJ

SEJMI 2017

concept opti16 sajmovi

silmo Paris 2017
06.10. – 09.10.2017

Pav. 6 # C 002

vision-x Dubai 2017
17.10.- 19.10.2017
German Pavillon

 

⇒VEČ INFORMACIJ

concept opti16 fbconcept-s d.o.o.
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr