Concept-s: MIDO 2019

Concept-s je pripravil posebno ponudbo na sejmu MIDO 2019 v Milanu…

Obiščite našo stojnico v Pav. 2 # F 50 na sejmu MIDO od 23. do 25. februarja  2019 in si s svojim obiskom zagotovite 10% popust pri vseh naročilih!

V primeru morebitnih vprašanj ali pa želje po naročilu, nas direktno kontaktirajte preko  email naslova concept-s@zg.htnet.hr.

Dandanes je vse več informacij dostopnih virtualno. V času visoke konkurence in rastočega spletnega trgovanja, vam ponujamo idealno rešitev za učinkovito sintezo lokalnih trgovin!

[concept-s]: LL-INDUSTRIAL & LL-POP UP!

Z zadovoljstvom vam predstavljamo našo novo kolekcijo pohištva LL-industrial s purističnim dizajnom, ki se sklada z novodobnim industrijskim izgledom. Je idealna rešitev za vsa področja vaše trgovine od izložbenega okna do prezenterjev na steni ter samostoječega pohištva, kot so vitrine in omare za shranjevanje izdelkov pri stolih in pultih. Pohištvo je izdelano z najmodernejšimi tehnikami proizvodnje, seveda pa lahko izbirate med različnimi dimenzijami ter širokim razponom materialov in si zagotovite pohištvo po vaši želji!

Nova linija izdelka LL-POP UP! definira fleksibilne trgovine in prodajna mesta na popolnoma nov način: jekleni okvirji imajo očarljiv moderen industrijski dizajn, ki pa se lahko hitro in zlahka sestavi in razstavi brez pomoči orodja. V naslednjem koraku pa  se lahko na okvirje enostavno postavi še potrebno pohištvo, kot so plošče, police in omarice. Je najbolj praktičen izdelek v primeru hitrega reagiranja na spremenljive zahteve, kot so na primer sezonski dogodki ali pa potreba po preselitvi.

[concept-s] RAZPRODAJA: takoj prevzemite 30% popusta!

Želite razširiti vaše izložbene površine za sončna očala?

Potem pa nikar ne odlašajte! Da bi vam olajšali izbiro, smo za vas sestavili najboljše prezenterje in omogočili 30% popusta! Ponudba velja za vsa naročila oddana do 28. februarja 2019.

Za vse proizvode, ki jih trenutno ponujamo, pa Vas prosimo, da nas obiščite v naši  spletni trgovini.

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr