Concept-s: Posebna ponudba na sejmu optike SILMO 2017

Concept-s vas toplo vabi na sejem optike SILMO 2017, ki bo v Parizu naslednji vikend!

Zahvaljujoč sofisticiranim razstavnim modulom in elementom za urejanje, so prednosti Concept-s kratek čas načrtovanja in izvedbe, ugodna realizacija in cenovna transparentnost. Dizajn, kvaliteta in funkcionalnost ustrezajo najvišjim zahtevam. 

Concept-s je nedavno predstavil novo kolekcijo pohištva za optike – LL industrial: minimalističen dizajn v modernem industrijskem slogu nudi rešitve za vsa področja Vaše optike, od izložb do pohištva osrednjega dela trgovine, kot so vitrine in shrambeni prostori, pa vse do miz in pultov.

Tekom sejma imajo, kot vedno, posebno ponudbo za Vas: za vsa naročila na sejmu dobite na njihovi stojnici v Pavu. 6 # C 008 10% popust.


pos-stubeP.O.S. STOPNICE

Pokažite svoje izdelke promocijsko učinkovito s P.O.S. stopnicami.

Stojalo s svojo modularno konstrukcijo in P.O.S. opremo omogoča raznoliko oblikovanje izložbe in cele trgovine. Poljubno se jih lahko zlaga ena na drugo, dostopne so v različnih velikostih in materialih.

 

LL-OKVIRJIll-okviri

LL-OKVIR se lahko kombinira s P.O.S. stopnicami in je na voljo v različnih širinah.

Uokvirjene površine se lahko prikažejo ali skrijejo. Opremo, kot so police, ogledala in vizualne vsebine, je moč enostavno integrirati, da učinkovito privabijo stranke in dodajo čustveni vidik pristopa h kupcu. LL-OKVIR se lahko uporablja obojestransko, lahko pa se ga koristi za delitev prostora.

⇒ VEČ INFORMACIJ

ll-stoloviLL-MIZE

Elegantno kovinsko ogrodje LL-miz ponuja reducirano in lahkotno obliko v sodobnem industrijskem slogu.

Mize iz te nove kolekcije so dostopne v dveh velikostih z različnimi dekorativnimi površinami. Mize za stik s strankami so dostopne tudi z dodatnim prostorom za shranjevanje, po želji tudi z LED žarnicami, ki so popolne za prikaz kontaktnih leč.

 

LL-KONTEJNERJIll-kontejneri

Minimalistična oblika ohišja LL nima ročajev in nudi veliko prostora za shranjevanje. 

Na voljo sta Vam dve širini in različne višine, po izbiri na črnih plastificiranih jeklenih drsnikih ali navadnih stojalih. Korpus in sprednja stran predalov sta na voljo v različnih modernih lesenih dekorih in nudita individualne možnosti oblikovanja.

 

ll-vitrine LL-VITRINE

LL-VITRINA je idealen kos pohištva, ki ponuja ekskluzivno predstavitveno površino z dodatnim prostorom za shranjevanje.

Steklena vitrina se lahko zaklene in po želji opremi z LED žarnicami. Vitrine BVL in EVL so na voljo v različnih širinah. Kombinirajo se lahko s pulti in mizami za stik s strankami in tako nudijo idealno rešitev varčevanja s prostorom.

⇒ VEČ INFORMACIJ

 

ll-kutni-modulLL-KOTNI MODUL

Zaradi kvadratne osnove lahko naš LL-KOTNI MODUL optimalno kombinirate s pultom.

Na voljo je kotni modul z vitrino ter modul s korpusom in integriranim predalom. Steklena vitrina na zaklepanje Vaše izdelke pokaže optimalno in jih hkrati varuje. Kovinsko ogrodje daje LL-kotnemu modulu eleganco in lahkotnost.

 

LL-PULTll-pult

LL-PULT je zaradi svoje modularne konstrukcije, različnih kombinacijskih elementov, pa tudi zaradi raznovrstnih barv in materialov, primeren za vse možne razporeditve v trgovini.

Pult ima ergonomsko višino 1035 mm, sestavljen je iz premazanega lesa in je na voljo v različnih širinah. Kot dodaten element je na voljo sprednja plošča, ki se jo lahko prosto postavlja. Notranjost opreme lahko v celoti sestavite v skladu z Vašimi funkcionalnimi zahtevami.

ll-visoki-stolLL-VISOKA MIZA

LL-stoječa miza nudi dodatno površino za svetovanje strankam in hitro prodajo.

Stoječa miza BST 1 je še posebej primerna za kombiniranje s pultom. Drugi model, BST 2, je idealen prosto stoječ kos pohištva za osrednji del prostora, kjer lahko svetujete strankam. Tudi tukaj sta korpus in plošča mize dostopna v različnih modernih lesenih dekorih.

⇒ VEČ INFORMACIJ


RAZSTAVNI PROSTOR

showroomPrisrčno Vas vabimo, da nas obiščete!

Naš delovni čas:
Ponedeljek – Petek 9-17 h
Sobota po dogovoru

Tel: (+385) 01/2409-209 
Prosimo, da pred prihodom dogovorite termin.

Odlične ponudbe z do 40% popusta!

⇒VEČ INFORMACIJ

SEJMI 2017/2018

concept opti16 sajmovi

silmo Paris 2017
06.10. – 09.10.2017
Pav. 6 # C 002  Paris Nord Villepinte 

opti Munich 2018
12.01. – 14.01.2018                                                         Hala C3 Štand 128

mido Milan 2018
24.02.-26.02.2018

 

⇒VEČ INFORMACIJ

 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr