Concept-s: Začenja se opti sejem!

Ne zamudite posebne ponudbe na sejmu opti 2018 v Munchnu od 12. do 14. januarja!

Na naši stojnici najdete celotno novo linijo izdelkov LL POP UP! Prav tako izveste tudi dodatne novosti in dobite naš novi Shopdesign katalog 2018.

Med sejmom Vam, tako kot vedno, ponujamo posebne ugodnosti: ob naročilu in sklenjenih pogodbah za čas sejma dobite 10% popust na naši stojnici v hali C3.128.
Veselimo se Vašega obiska!


[concept-s] NOVOSTI: LL-POP UP!

ll-pop-up1Nova linija izdelkov LL-POP UP! Na novo definira fleksibilno ureditev trgovin in delovnih površin: zložljivi jekleni okvirji se lahko hitro zložijo brez orodja in privlačijo s svojo prefinjeno industrijsko obliko. Paneli, plošče in pohištvo se v naslednjem koraku preprosto vstavijo. Zagotavlja najboljše pogoje za pravočasen odziv na sezonske dogodke in potrebne spremembe lokacije.

[concept-s] NOVOSTI: SHOP DESIGN KATALOG 2018!

shop-katalogVeseli nas, da vam danes lahko predstavimo naš novi katalog, kjer niso predstavljeni le novi izdelki, temveč tudi dodatne inovacije in nova linija LL-INDUSTRIAL dizajn. Prelistate ga lahko na tem linku.

[concept-s] PREGLED: NOVA SPLETNA TRGOVINA

online-trgovinaPravkar smo v procesu ustvarjanja naše nove spletne strani, s katero vam bomo ponudili še boljšo in bolj pregledno spletno trgovino. Ta Vam bo na voljo 24 ur na dan, kjer boste lahko še hitreje naročevali. Poleg tega boste tam našli redne akcije in koristili kupone ugodnosti.

Kmalu na voljo!

VEČ O OPTI SEJMU

concept opti16 fbconcept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr