Dostopen je nov [concept-s] SHOP DESIGN katalog!

Skoraj 30 let concept-s predstavlja sinonim za kvaliteten in kreativen dizajn trgovine, poleg tega je eno od vodilnih podjetij na tem področju. Njihov fokus je optimalna predstavitev blaga, s promocijo prodaje. Svojim klientom nudijo širok spekter storitev in konceptov, ki so prilagodljivi njihovim potrebam. Največja prioriteta jim je kvaliteta uporabljenih materialov.

Tako tudi oblikujejo, planirajo in realizirajo kompletno opremo za trgovine in izdelujejo prilagojene koncepte opremljanja. Spremljajo Vas skozi celoten proces, od osnovnega koncepta, do njegovega zaključka. Vedno Vam stojijo ob strani.

NOV KATALOG: DIZAJN ZA OPTIKE

REŠITVE ZA IZLOŽBNO OKNO

Prosimo, vstopite! Izložbeno okno vaše trgovine lahko na kupca naredi prvi vtis vaše ponudbe blaga in dizajna vaše trgovine. Fleksibilno in lahko preurejanje vam omogoča, da pridobite pozornost svojega kupca na promocijski način – pred vašo trgovino ali v vašem prodajnem prostoru. Uporabite izložbeno okno svoje trgovine, izpostavite svojo ponudbo in sprovedite marketinške promocije.

DIREKTEN DOSTOP DO ONLINE TRGOVINE

ZIDNE PREZENTACIJE

Z zidnimi prezentacijami lahko svojim kupcem pokažete celoten pregled vaše ponudbe. Okvirji se lahko neposredno prikažejo in pomerijo. Sledeči pomembni aspekti so: kupec ve kam naj se usmeri, varnost v maloprodaji, kot tudi posebna očala za sončenje ali športna očala in očala za otroke. Da boste imeli dovolj prostora za shranjevanje pri roki, vam nudimo številne omarice, v širokem razponu različnih dizajnov.

DIREKTEN DOSTOP DO ONLINE TRGOVINE

SVETOVANJE IN STORITVE

Strokovno svetovanje in kvaliteta storitve sta glavna faktorja, posebej v specializirani trgovini. Pri oblikovanju naših miz za svetovanje in storitve vedno posebej posvetimo pozornost funkcionalnosti in privlačnemu dizajnu. To vam omogoča, da pokažete svoje strokovno znanje, saj se kupec mora počutiti ugodno in dobro svetovan.

DIREKTNE DOSTOP DO ONLINE TRGOVINE

 

 

Delovni čas:
Ponedeljek – petek: 9:00 – 18:00
Sobota: po dogovoru
Dogovorite sestanek:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr