Halid će u sljedećih nekoliko dana doznati hoće li mu se vratiti vid

Halidu Bešliću oko operirano v Belgiji

Halid će u sljedećih nekoliko dana doznati hoće li mu se vratiti vidPriljubljeni pevec se v spremstvu soproge in sina vrača na okrevanje v domačo oskrbo, čez nekaj dni pa bo znano, ali se mu bo vid povrnil ali ne…

 

Halidu Bešliću so vendarle operirali oko, in sicer v Belgiji. Po vrnitvi iz Istanbula, kjer so zdravniki svetovali, da se z operacijo še nekoliko počaka, je Bešlić pomoč poiskal pri enem najboljših svetovnih oftalmologov Carlu Claesu v Antwerpnu.

Halid će u sljedećih nekoliko dana doznati hoće li mu se vratiti vid

 

 

– Po pregledu je zahteval Halidov pristanek na operacijo in ga tudi dobil. Operacija je opravljena, oko je očiščeno. Po tem čiščenju očesa zaenkrat še ni napovedi glede Halidovega vida. Več bo znanega čez nekaj dni, ko se bodo zdravniki odločili o presaditvi roženice – nam je potrdil Bešlićev menedžer Damir Ramljak Tigar in dodal, da se popularni pevec danes vrača v Sarajevo.

 

 

 

Pred nedavnim je bil Halid Bešlić v Istanbulu, kjer so se zdravniku na inštitutu Retina po pregledu odločili, da je za operacijo še prezgodaj. Po odhodu iz bolnišnice je Bešlić odšel na rehabilitacijo v Fojnico, kjer so ga obiskovali številni prijatelji, glasbeni kolegi in oboževalci. Med njimi je bil tudi selektor reprezentance Slonokoščene obale, ki je Bešliću podaril dres člana svoje reprezentance Didiera Drogbe.

Povzeto po: www.vecernji.hr