Higiena in prevencija – info stojala in oprema za razkuževanje iz concept-s

Vas, vaše zaposlene in kupce želimo podpreti v vsakodnevnem delu in vas zaščiti z našimi proizvodi pred možnimi infekcijami.

Obvestite svoje kupce ter jih zaprosite za sodelovanje pri upoštevanju higienskih predpisov, z našimi info paneli,  info stojali za kupce in napravami za razkuževaje, različnih veličin: kot pult verzije ali samostoječe verzije. Plakate je enostavno vstaviti in zamenjati, hkrati pa so zaščiteni ter se nahajajo za stekleno ploščo, iz akrilnega stekla, tako da lahko vse enostavno čistite.

Za domače kupce , v času COVID 19, zagotavljamo 30% nižje cene, v primerjavi s ponudbo v internetni trgovini.

Za naročila in dodatne informacije smo vam na razpolago, s klicem na številko +385-12409-209  ali preko e-pošte concept-s@zg.t-com.hr ali ksenija@concept-s.hr.

Dozator razkužila

Naši dozatorji so dostopni v različnih inačicah, kot inačice za mize in pulte, samostoječi ali za stensko vgradnjo. Integrirani dozator deluje na baterije in preko senzorja razpršuje dezinfekcijsko tekočino, brez dotika. Z opcijskih kozarcem za kapljanje se kakršen koli ostanek kapljanja sproti zbira, integrirani informacijski zanki, pa dajejo potrebne informacije.

VEČ INFORMACIJ V NAŠI ONLINE TRGOVINI

Zaščitni vizir & razkuževanje

Poleg FACE VISOR FSO, naš obrazni vizir, izdelan iz medicinske,  zelo lahke in enostavno razkužljive plastike, boste našli tudi druge proizvode, kot so razkužilo za roke ali površine, brezstični dozator za razkuževanje in maske za enkratno uporabo.

VEČ INFORMACIJ V NAŠI ONLINE TRGOVINI

Info paneli

Obvestite svoje kupce ter jih zaprosite za sodelovanje pri upoštevanju higienskih predpisov, s primernimi napisi. Plakate je enostavno vstaviti in zamenjati, hkrati pa so zaščiteni ter se nahajajo za stekleno ploščo, iz akrilnega stekla, tako da lahko vse enostavno čistite.

VEČ INFORMACIJ V NAŠI ONLINE TRGOVINI

Info stolpci

Info stolpci so dostopni v 2 velikostih, za postavitev na tla ali na mize in pulte. Izberete pa lahko tudi dodatne funkcije, kot so oznake in police za razkužilo.

VEČ INFORMACIJ V NAŠI ONLINE TRGOVINI

Delovni čas:
Ponedeljek – petek: 9:00 – 18:00
Sobota: po dogovoru
Dogovorite sestanek:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 
concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr