Higiena in prevencija: Pregrade in dodatki iz [concept-s]

Skupaj s Concept-s pregradnimi paneli, izdelanimi iz akrilnega stekla za preprečevanje kapljičnih infekcij, Vam nudimo dodatno opremo, kot so pladnji za brezstičen prenos blaga, obrazcev ali denarja, kot tudi oglasne deske in info prikaze, s katerimi lahko svoje kupce obvestite in prosite za pomoč pri upoštevanju higienskih predpisov. Za pridobitev HR promocijskega 30% popusta nas direktno kontaktirajte preko e-pošte ali telefona.

Za naročila in dodatne informacije smo Vam na razpolagi, s klicem na številko +385-12409-209 ali preko e-pošte concept-s@zg.t-com.hr ali ksenija@concept-s.hr.

Skladno s trenutno situacijo in željo, da pomagamo zagnati poslovanje, do 31.05.2020 nudimo posebno promocijsko ponudbo njihovih standardnih proizvodov, s 30% popustom!

Pregradni paneli za mize in pulte

Moduli so dostopni v dveh velikostih, za enostavno postavljanje na pulte, mize in sedeča delovna mesta, na dnu pa imajo odprtino, ki služi kot prehod za blago, obrazce ali denar.

VEČ O PROIZVODU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Viseči pregradni paneli

Prav tako ponujamo viseče pregradne panele, ki se lahko montirajo nad delovnimi površinami, na stropu (direktno ali s pomočjo montažne tirnice).

VEČ O PROIZVODU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Vizir za obraz in razkuževanje

Skupaj s FACE VISOR FSO, našim obraznim vizirjem, narejenim iz medicinske, zelo lahke in lahko razkužujoče plastike, boste našli tudi druge proizvode, kot so razkužilno sredstvo za roke ali površine, in shranjevalnik za razkužilo.

VEČ O PROIZVODU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Pladnji za prenos brez dotika

S pomočjo naših pladnjev lahko brezstično dostavite blago, obrazce ali denar. Dostopni so v dveh različnih velikostih in izdelani iz akrilnega stekla, ki se enostavno čisti.

VEČ O PROIZVODU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Info paneli

Obvestite svoje kupce in jih zaprosite za sodelovanje pri upoštevanju higienskih predpisov, s primernimi napisi. Plakati se lahko enostavno vstavijo in zamenjajo, hkrati pa so zaščiteni za stekleno ploščo, iz akrilnega stekla, tako da lahko vse enostavno očistite.

VEČ O PROIZVODU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Info stojalo za kupce

Info stojala za kupce so dostopna v 2 velikostih, za postavitev na tla ali na mize in pulte. S priborom lahko omogočite dodatne funkcije, kot so napisi in police za razkužilo.

VEČ O PROIZVODU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Kovinska 12, 10000 Zagreb, Hrvaška

Delovni čas:
Ponedeljek – petek: 9:00 – 18:00
Sobota: po dogovoru
Dogovorite sestanek:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 
concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr