Koliko psov vidite na sliki? Številka odkriva vašo mentalno starost!

TA OPTIČNA varka je na družabnih omrežjih postala hit, saj naj bi odkrivala kakšna je vaša mentalna starost. Dobro si oglejte sliko in nam povejte koliko psov vidite.

Minimalno število opaženih psov je štiri, vendar določeni so jih sposobni prepoznati celo sedem. Nekatere trditve glasijo, da so tisti, katerim uspe videti sedem psov, zelo mladi v duši in da je njihova mentalna starost med 10 in 20 letom.

Če vidite štiri pse, je vaša mentalna starost med 20 in 25 letom. Ste umetniški in literarni tip osebe. Radi gledate na stvari iz sveže perspektive in pogosto hodite na koncerte in promocije knjig. Ne marate hrupnega okolja, svoje možgane pa radi ohranjate mlade z enostavnimi mislimi.

Če vidite pet psov, je vaša mentalna zrelost na stopnji med 25 in 30 letom starosti. Vi ste poosebitev enostavnosti. Kompliciranje vam je tuj pojem, pa naj bo to vezano na vaše ljubezenske odnose ali pa na enostavne reči, kot so priprava večerje. Vaš krog družbe je majhen, zato je tudi majhna verjetnost, da se boste znašli v neprijetnem položaju.

Če vidite šest psov, je vaš um na stopnji med 30 in 40 letom starosti. Ste nekoliko staromodni in previdni, vendar veljate za osebo vredno zaupanja. Prijatelji vas pogosto sprašujejo po nasvetih, ker vas imajo za bolj zrele in stabilne. Niste vpadljivi, ste pa zelo prizemljeni.

Torej če vidite sedem psov, ste dobesedno otrok. Ste zelo naivni, enostavni in ljubeznivi kot otrok.