Od sedaj naprej je na voljo novi katalog SHOP DESIGN SYSTEMS !

LAHKO GA PREBRSKATE NA SPLETU ALI PA ZAPROSITE ZA LASTEN IZVOD – DOVOLJ JE LE VAŠ KLIC!

Concept-s je že več kot 25 sinonim za visokokvalitetni, kreativni shopfitting in uživa svetovno priznanje. Proizvodi concept-s so usmerjeni v idealno prezentacijo blaga in rezultati pokazujejo, da pospešujejo prodajo.

To je tudi namen njihovega sistema dizajniranja trgovin, ki dizajnirajo in izdelujejo tako izdelke za optike, strokovnjakom za slušne aparate, športne trgovine kot tudi za prodajalne ur, nakita in za butike. Prav tako vas vabijo, da jih obiščete na njihovi spletni strani www.concept-s-design.com. Tam lahko najdete vse njihove izdelke ter njihovo spletno trgovinuo!

NOVI KATALOG:
DIZAJNERSKI SISTEMI ZA OPTIKE & MALOPRODAJO 

HORIZONTAL SHOP DIZAJNERSKI SISTEMI

Na površino prezentacije horizontalnih sistemov se lahko po celotni dolžini profila fleksibilno postavijo različni vgradni elementi. Kot ste se že vajeni uporabe drugih sistemov dizajniranja trgovin concept-s, vam tudi ta zidna prezentacija omogoča hitro in enostavno preureditev in prilagoditev novim izdelkom, ki jih želite tržiti.

VERTICAL SHOP DIZAJNERSKI SISTEMI

Poševni shop sistemi vključujejo tudi naše že dobro znane posamezne cevi za očala, ki omogočajo njihovo zaklepanje in odklepanje po potrebi. Takšne inovativne sisteme sedaj ponujajo tudi za izložbe. Vključujejo velik nabor elementov prezentiranja in enostavno je nastavljati njihovo višino, tako da vam omogočajo urejanje stila prezentacije po vašem okusu.

SELECTIVE SHOP DIZAJNERSKI SISTEMI

SELECTIVE SHOP sistemi so primerni za predstavljanje in pričvrščevanje posameznih izdelkov, ki pa niso vezani  na fiksne mrežice za planiranje v vodoravni oziroma poševni orientaciji. Zaradi številnih možnosti postavitve in v kombinacijah z različnimi nosilci izdelkov, vam tudi ta sistem zagotavlja visoko fleksibilnost pri okraševanju vaših sten in izložbe. .

GIBLJIVA & INTERAKTIVNA PREDSTAVITEV IZDELKOV

S konceptom prikazovanja blaga na gibljivih prezentacijah dosegamo zanimiv izgled trgovine, kar vzbudi pozornost tako kupcem kot tudi mimoidočim. Omogočajo tudi integracijo z osebnimi računalniki, kjer lahko dostopamo do raznoraznih informacij o predstavljanju blaga, kar nam omogoča uspešno harmonizacijo med internetskim poslovanjem in stacionarnim trženjem, še posebej v času velike konkurence in pri porastu spletnega trženja.

Delovni čas: Kovinska 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ponedeljek – petek: 9:00 – 18:00
Sobota: na zahtevo

Dogovorite se za sestanek:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr