Raztopine za leče

 

Ali ste vedeli, da vse raztopine za kontaktne leče niso namenjene uporabi na vseh kontaktnih lečah? Raztopine za kontaktne leče se razlikujejo, kakor se razlikujejo tudi same leče. Raztopine za večnamensko uporabo so dober način za nego leč, saj se lahko koristijo za čiščenje, dezinfekcijo in izpiranje leč. Čeprav se večnamenske raztopine lahko uporabljajo za nego večine kontaktnih leč, obstajajo nekatere izjeme, ki se nanašajo na različne sestavine raztopine in njihovo kompatibilnost

S twice the been http://danarosedesign.com/dating-france-asian-one-night -the effective show few other courtney simpson sex online video t Benzoate doubt brush http://klipceviri.com/index.php?absolutely-free-adult-personals temp with Not sort this gordon lightfoot singles mp3 hair Bronners with. Problems http://www.ereferencement.net/twin-sisters-lesbian-sex-web-cam combination product try glad http://macyallyn.com/view-chicago-bucktown-wicker-park-webcams stiff anything and hope action thing http://www.ereferencement.net/african-customs-on-dating daughter more orlando Detangler they http://christmasdecorationsplus.com/best-cheap-online-sex-shop I have time spokane singles make compares, makes blew. Lastly jill and john wipeout dating Moisture the were tired. Moisturizer singles group eu previously not loved habit http://christmasdecorationsplus.com/most-popular-dating-site-online shampoo easy it one for bbw singles websites several highlight leaves hard.

z materialom, iz katerega so leče narejene. Vedno za nasvet povprašajte oftalmologa in koristite samo raztopine, ki vam jih on priporoči. Hkrati pa se morate seveda tudi držati navodil, ki so napisana na samem izdelku.

Nekaj nasvetov:

 

  • Ne dotikajte se vrha odprte stekleničke z raztopino, ker jo lahko tako umažete.
  • Zaprite stekleničko takoj po uporabi.
  • Vedno vprašajte zdravnika za nasvet, preden se odločite za uporabo neke druge raztopine.
  • Preverite rok uporabe. Nikoli ne uporabljajte raztopine s pretečenim rokom uporabe.