Svetovno znana znamka sončnih očal s Hrvaške

Znana hrvaška znamka sončnih očal Sheriff&Cherry ima med znanimi in slavnimi, povsod po svetu, že nekaj časa svoje številne oboževalce…

Zadnja med slavnimi, ki je svoj priljubljeni model sprehodila po ulicah New Yorka, je britanska filmska zvezda Keira Knightley.

138_keira-sherry-300x300

Zgodba se je pričela v Rovinju. Slavna igralka je namreč prijateljica Maura Massarotta iz Rovinja, ki je pred nekaj leti zasnoval znamko Sheriff&Cherry, zaradi katerega pa je pred nekaj leti prišla tudi do Hvara.

Toda Knightley ni edina svetovna zvezda, ki se je navdušila nad sončnimi očali hrvaške znamke, kajti pred njo so svoj Sheriff&Cherry model pokazali tudi Rihanna, Beyonce, Frank Ocean, bend Klaxons, čigav član je tudi James Righton, pa tudi Neneh Cherry, Chanel Iman, Grimes in številni drugi.

Med prvimi se je s sončnimi očali, s hrvaškim podpisom, pohvalila Rihanna, ki je svoj par kupila v newyorški dizajnerski hiši Barneys in se z njimi takoj fotografirala za svoj Instagram profil.

138_rihanna-gallery1-300x300

O uspehu znamke, za katerim stoji Mauro Massarotto, govori tudi dejstvo, da se sončna očala prepoznavnega dizajna in živih barv lahko najdejo v številnih svetovnih trgovinah na prestižnih naslovih, kot so Barneysa, Coletta, Libertyja London, Lane Crawford, Restira…

138_HR_sherriffandcherry-ss15-campaign-300x200

Te dni se bo Sheriff&Cherry ponovno pojavil v ponudbi mogočnega Net A Porterja. Kolekcija za spomlad in poletje 2016 je predstavljena tudi na nedavnem pariškem Fashion Weeku. Prve modne izlete je 38-letni Massarotto imel pred približno petnajstimi leti, toda Sheriff&Cherry obstaja le nekaj let in v tem kratkem času so za njegovimi očali dobesedno »znoreli« številni svetovni obrazi.

Preden se je vrgle v posel z očali, je Massarotto vrnil slavo danes izjemno popularnim »startaskam« iz Borova. Toda kljub številnim poznanstvom s slavnimi osebami, je Massarotto precej skromen in se izogiba govoriti o svojem uspehu.

Več o znamki si poglejte na njihovi spletni ali Facebook strani.

Prevzeto iz: www.jutarnji.hr