Trendi v dizajnu trgovin na opti 2020 ter dodatni popusti!

Concept-s Vas vabi na OPTI 2020 v München, od 10. do 12. januarja.
Zahvaljujoč naprednim prikaznim modulom in vgradnim elementom, so prednosti koncepta: kratek čas načrtovanja in izvedbe, rentabilna realizacija in transparentna cena. Dizajn, kvaliteta in funkcionalnost so kos najvišjim zahtevam.

Nudijo modularne koncepte trgovin, ki se lahko prilagodijo vsaki zahtevi in proračunu. Z njihovimi moduli se lahko izvedejo delne obnove, kot tudi celotne preureditve.

V okviru sejma, so za vas pripravili posebno ponudbo: za naročila, poslana v časa sejma na naši stojnici, v Hali C4.411, omogočamo 10% popusta in celo 20% popusta na naše stoječe prezenterje in shop-in-shop sisteme!

[concept-s] NOVOSTI: SHELF LOCK

SHELF LOCK je naš nov revolucionarni horizontalni varnostni sistem za predstavitev očal, ki bo prvič predstavljen na opti 2020.

Police, ki se lahko zaklenejo so primerne za vse vrste očal. Dostopne so v različnih dolžinah in izvedbah, varovane pa so s ključem ali elektronsko ključavnico.

VEČ INFORMACIJ

DOSTOPNI SO NOVI [concept-s] KATALOGI!

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo nove [concept-s] kataloge 2020: Nove primerke prejmete na opti 2020, z obiskom naše stojnice. Nove kataloge vam bomo prav tako z veseljem poslali. Dovolj je, da nam pustite kratko sporočilo.

Ne glede na to ali iščete rešitev za izložbeno okno, stenske predstavitve, svetovanje in uslugo ali pa potrebujete sisteme dizajniranja trgovin, sisteme v trgovini, stoječe prezenterje, namizna stojala, okrasna stojala za očala ali ogledala – na [concept-s] boste našli vse, da bo vaše poslovanje videti izvrstno!

VEČ INFORMACIJ


VAŠ STROKOVNI PARTNER PRI OPREMLJANJU

Več kot 25 let je concept-s sinonim za kvaliteto, kreativno načrtovanje trgovin in je ena od vodilnih podjetij na tem področju.

Prav tako dizajniramo, načrtujemo in realiziramo kompletno opremo za trgovine in tako kreiramo prilagojeni koncept opremljanja. Skozi postopek vas spremljamo od osnovnega koncepta, pa vse do njegovega zaključka. Vedno smo z vami.

VEČ INFORMACIJ


[concept-s] PREZENTERJI & SHOP-IN-SHOP SISTEMI


Želite razširiti svoje področje predstavitve za sončna očala? To je nekaj za vas!

Torej, vaša izbira je zelo enostavna. Sestavimo smo naše najboljše prezenterje in jih znižali 20%! Ponudba velja za vsa naročila, sprejeta do 29. februarja 2020. leta.

VEČ INFORMACIJ

 

Delovni čas (Kovinska 8, 10000 Zagreb, Hrvaška):
Ponedeljek – petek: 9:00 – 18:00
Sobota: po dogovoru
Dogovorite sestanek:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvaška
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr